alla kategorier
Om oss

Om oss

Hem> Om oss

Företagsprofil

Zhuzhou Zhenfang Yaguang Tungsten-Molybdenum Co., LTD är en professionell tillverkare belägen i Zhuzhou, Kina, som har engagerat sig i volframkarbidfält i över tio år. Vi har rik erfarenhet av att studera och tillverka volframkarbid. Vår fabrik använder avancerad produktionsutrustning och perfekt kvalitetskontrollsystem (ISO9001:2015). Vi garanterar våra produkter med god kvalitet och konkurrenskraftigt pris.

Vi strävar alltid efter att tillhandahålla effektiva lösningar och högkvalitativa produkter för våra kunder. Vi har två egna fabriker: Zhuzhou Minchen och Zhuzhou Zhenfang. Vi är specialiserade på stång av volframkarbid, hårdmetallplattor och remsor, hårdmetallformar, hårdmetallvalsar, slitdelar i hårdmetall för petrokemisk industri, skärverktyg i hårdmetall. Volframkarbidstång och skräddarsydda slitdelar är vår fördel.

Vi har alltid goda relationer med våra kunder, förbättrar kommunikationen och samarbetet med varandra, försöker skapa WIN-WIN-samarbete

Vi har vår egen fabrik i Tianyuan District, Zhuzhou city, Hunan, Kina. Vi har avancerad produktionsutrustning (HIP sintring, CIP.....) och perfekt kvalitetskontrollsystem (ISO9001:2015). Alla våra produkter använder 100% jungfruligt material, vilket garanterar vår goda kvalitet och rimliga priser. Vi välkomnar varmt kunder att besöka oss runt om i världen.

Företagsuppdrag

Att växa tillsammans med våra kunder och medarbetare delar samma

Företagsanda

Lagarbete, mod, skapa briljant

Enterprise slogan

Jag kan, jag gör, jag vinner!

Certifikat

Fabrik